Εριέττα Κούρκουλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2020 στη Μύκονο, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα πρόσωπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κρατήσει αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι είναι ελάχιστα τα στιγμιότυπα που διέρρευσαν στον τύπο.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Εριέττα Κούρκουλου

είναι πολύ δραστήρια στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς φίλους της μια πλευρά της προσωπικότητά της που δεν γνώριζαν. Η ίδια ασχολείται έντονα με κοινωνικά θέματα, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με ζητήματα που αφορούν στα παιδιά και στα ζώα, ενώ συχνά μοιράζεται και φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που δημοσιεύεται πρώτη φορά και είναι από την προετοιμασία της νύφης πριν συναντήσει στην εκκλησία τον άνδρα της ζωής και – πλέον – πατέρα του παιδιού της, Νίκου.

Η Εριέττα Κούρκουλου κάνει πρόβα το εντυπωσιακό νυφικό της δια χειρός Vrettos Vrettakos και χαμογελά πλατιά, λάμποντας από ευτυχία. Στο πλευρό της βρίσκεται η κουμπάρα και πολύ καλή φίλη της, Μαριάννα, με την οποία πρόκειται να επισφραγίσουν την κουμπαριά τους.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου με την Εριέττα Κούρκουλου

«Ανυπομονώ να ανταποδώσω την κουμπαριά», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: «Κλείδωσε» η τελική τετράδα! Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

 Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να λένε στην παραλία “Α, η Καινούργιου”, αλλά για τον πωπό μου»

 Ερωτευμένος ο Γιώργος Λάγιος! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Keywords
Τυχαία Θέματα