Survivor All Star: «Κλείδωσε» η τελική τετράδα! Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Βρισκόμαστε την τελική ευθεία για τον τελικό του «Survivor All Star», με τους παίκτες να περνούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, περιμένοντας πώς και πώς για τη στιγμή που θα μπουν στο αεροπλάνο και θα επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη μετά από έξι μήνες.

Αυτή τη στιγμή έξι παίκτες βρίσκονται στο reality επιβίωσης, ωστόσο ακόμα δύο αποχωρήσεις έρχονται να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο και να δώσουν το «πράσινο φως» στους τέσσερις που θα βρεθούν μια ανάσα πιο κοντά στην κατάκτηση του επάθλου.

Αυτή είναι η τελική τετράδα του τελικού του «Survivor All Star»

Σάκης

Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι οι πέντε παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν από τον τελικό. Για έναν, ωστόσο, το ταξίδι του «Survivor All Star» θα τελειώσει άμεσα, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Ο λόγος για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Η ίδια μπορεί να αποτέλεσε μία από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν ποτέ από το Survivor και για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί, ωστόσο, η ψηφοφορία του κοινού την έθεσε εκτός τετράδας.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη αποχώρηση, καθώς σε επόμενο χρόνο ο παρουσιαστής θα αποκαλύψει πως ακόμα μία γυναίκα θα τεθεί εκτός «Survivor All Star», αφήνοντας στην τελική τετράδα τρεις άνδρες και μια γυναίκα και αυτή δεν είναι άλλη από τη Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία έφτασε επίσης μια ανάσα πριν από τον τελικό.

Πότε θα διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του «Survivor All Star»

Συνεπώς, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Νίκος Μπάρτζης παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «Survivor All Star». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ημιτελικός του «Survivor All Star» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου, ενώ ο τελικός μια μέρα μετά, στις 11 Ιουλίου.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star»«Λύγισε» η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star»Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «κάρφωσε» τους συμπαίκτες της για την στρατηγική στην ψηφοφορία

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης: Η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, τον καμάρωσε στη συναυλία του

 Ντόρα Μπακογιάννη: Ξέσπασε για την επίθεση Τζήμερου σε Ζαχαράκη -«Δεν έχω διαβάσει πιο βλακώδη δήλωση»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να χάσω τον Βασάλο από τη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα