Ηλίας Μπόγδανος: Η αντίδρασή του on camera όταν μαθαίνει για το unfollow του Ηλία Γκότση -Η αποκάλυψη για την περιβόητη λίστα

Το βράδυ της Τετάρτης 28/6 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως από το «Survivor All Star» αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι και στην πικρία του για τον Νίκο Μπάρτζη.

Παράλληλα, ο Ηλίας Μπόγδανος έμαθε από τον δημοσιογράφο

της πρωινής εκπομπής πως ο Ηλίας Γκότσης τον έκανε unfollow από το Instagram, με τον ίδιο να παθαίνει σοκ και να τονίζει πως αυτό «είναι στενάχωρο».

Όσα είπε ο Ηλίας Μπόγδανος στο «Πρωινό μας»

«Είχα μία πικρία με τον Νίκο Μπάρτζη, ήμασταν πολύ φίλοι έξω, αλλά όταν μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν διαφορετικός. Έκανα πολλές απόπειρες εκτός κάμερας αλλά δεν ήθελε και μου είπε ότι ό,τι έχει να πει, το λέει μπροστά στην κάμερα. Πιστεύω ότι όταν τελειώσει το παιχνίδι, θα τα πούμε», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Και συμπλήρωσε: «Αν ένας άνθρωπος έτρωγε παράνομα στο παιχνίδι ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις άλλους ανθρώπους και να μην κοιτάξεις τι κάνεις εσύ».

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην περιβόητη λίστα που «έκαψε» τον Ηλία Γκότση από το «Survivor All Star».

«Ο Ηλίας δεν ήξερε αγγλικά οπότε δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι την είχα γράψει εγώ. Μου ζητήθηκε να γράψω αυτή τη λίστα, η παραγωγή το γνώριζε αυτό, εγώ το έγραψα και δεν το αρνούμαι. Δεν το έδωσα εγώ και δεν είχα την επικοινωνία με τον άνθρωπο που δόθηκε το χαρτάκι. Ο Ηλίας Γκότσης δεν έφυγε για το χαρτάκι», τόνισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι η παραγωγή του είπε πως ο Ηλίας Γκότσης δεν φεύγει από το παιχνίδι για τον λόγο αυτό, όταν πήγε ο ίδιος να τους εξηγήσει τι συνέβη.

Τέλος, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος έμαθε από τον Χρήστο Λυσσέα για το unfollow του Ηλία Γκότση, χαμογέλασε και είπε: «Όντως; Εντάξει… Στενάχωρο».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Madonna: Μπήκε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη -Αναβάλλει την περιοδεία της

Good Job Nicky για τις κρίσεις πανικού: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα