Εβδομάδα Μόδας Παρίσι: Tα hair accessories είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τις κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σας γράφω φυσικά ό,τι μου κάνει εντύπωση και βλέπω πως θα μας απασχολήσει.

Εάν κάτι λοιπόν κυριάρχησε τόσο στις επιδείξεις, σε καλεσμένους celebrities αλλά και στους δρόμους του Παρισιού ήταν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Είδαμε στέκες, κορδέλες, φιόγκους, εντυπωσιακά μπονέ, hair clips που μας έκλεψαν την καρδιά και το μυαλό.

Πάμε να δούμε και μαζί τα πιο hot hair accessories!

CHANEL
– ΣΤΕΚΕΣ

Οι μαύρες στέκες, διακοσμημένες με λουλούδια πρωταγωνίστησαν στο runway του οίκου Chanel και εμείς θέλουμε να τις βάλουμε εδώ και τώρα.

Μάλιστα η Paris Hilton που παρακολουθεί τα fashion shows λάνσαρε τη μαύρη στέκα στο κάλεσμα του οίκου Miu Miu που τα αξεσουάρ αποτελούν σήμα κατατεθέν.

MΑΥΡΗ ΦΑΡΔΙΑ ΚΟΡΔΕΛΑ

O μπονές δίνει μια γαλλική φινέτσα στο look και μπορείς να τον υιοθετήσεις ακόμα και σε επίσημη βραδινή εμφάνιση όπως η Sydney Sweeney. Και σε street style εμφανίσεις κάνεις τη διαφορά εάν λανσάρεις τη φαρδιά κορδέλα!

ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΟΓΚΟΙ

Με απλές σατέν κορδέλες ή βελούδινες μπορείς να φτιάξεις μοναδικά hair looks! Τύλιξε τα μαλλιά σου με μια κορδέλα στο χρώμα που σου αρέσει και άστην να κρέμεται ή δέστην φιόγκο!

Με απλά αξεσουάρ μπορείς να κάνεις το χτένισμα των ονείρων σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pascal Le Segretain/ Christian Vierig/Edward Berthelot/Kristy Sparow/WireImage/Getty Images/ Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Quiet luxury nails: Τα πολυτελή νύχια που κάνουν χαμό στο διαδίκτυο!

Keywords
Τυχαία Θέματα