Θέμης Γεωργαντάς για Eurovision: «Φοβάμαι μήπως υπάρχουν αντίποινα του χρόνου από την Κύπρο και…»

Τις εξελίξεις στη φετινή Eurovision και το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο σχολίασε ο Θέμης Γεωργαντάς σε μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον του «After Dark»

μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open.

«Στην αρχή δεν το κατάλαβα, ήμουν σίγουρος ότι δώσαμε 12. Ήταν σοκ. Δεν θεωρώ όμως ότι υπήρξε κάποια θεωρία συνωμοσίας ότι επειδή δεν πήγαμε εμείς καλά θέλαμε να ρίξουμε την Κύπρο. Θα ήθελα όμως να μάθω ποιο ήταν το σκεπτικό. Δεν ξέρω μήπως έχουμε αντίποινα του χρόνου και μας δώσουν μηδέν», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν πρέπει να τελειώνει αυτό με τις επιτροπές; Δε μπορεί εμένα να μου χαλάσει το αποτέλεσμα μία επιτροπή. Δώσε τα τραγούδια στον κόσμο να ψηφίσει», τονίζoντας ότι μία θέση στην κριτική επιτροπή της ΕΡΤ είναι μεγάλη ευθύνη που μάλλον δεν θα δεχόταν να αναλάβει.

Όσο για το μέλλον της εκπομπής του, ανέφερε: «Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για την εκπομπή φέτος δόξα τω Θεώ. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου κανονικά. Η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου δε νομίζω ότι μας επηρεάζει, γιατί όταν πρωτοπήγε το “After Dark” στο ΟΡΕΝ, πάλι δεν ήταν εκεί ο ίδιος».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της και μας δείχνει την πραγματικότητα της μητρότητας

Νίκος Ανδρουλάκης για Ελένη Χρονοπούλου: «Είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της -Σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου»

Ναταλία Γερμανού: Το flashback στη Eurovision το 2005 και η φωτογραφία με Παπαρίζου – Δάντη

Keywords
Τυχαία Θέματα