Ντέμης Νικολαΐδης: Η νέα σύντροφός του είναι κολλητή της Καινούργιου – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη τους τελευταίους μήνες και, μάλιστα, πρόσφατα έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα που ονομάζεται Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, με την οποία έχουν δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο της ΑΕΚ την Κυριακή 14 Μαΐου και παρακολούθησαν την ομάδα τους να αγωνίζεται και τελικά να κερδίζει το πρωτάθλημα.

Εκείνη βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί, μιας και ήθελαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών και ασχολείται με τον χώρο της μόδας. Στο μακρινό παρελθόν, όταν ακόμα ήταν παιδί, είχε δοκιμαστεί στην υποκριτική, συμμετέχοντας στη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ANT1, στην οποία υποδύθηκε την κόρη της Λίλας Καφαντάρη.

Η ίδια είναι κολλητή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Μαριλούς Κόζαρη, με την οποία πρόκειται να παντρευτεί σε μερικές ημέρες ο Πάνος Μουζουράκης.

Σύμφωνα με το ΟΚ!, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 και εκ τότε είναι ζευγάρι. Οι δυο τους μοιράζονται την καθημερινότητά τους, αφού αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένοι», αναφέρει το περιβάλλον του ζευγαριού.

Πηγή Φωτογραφιών Αλεξάνδρας Νικολαΐδου: Facebook

Δείτε το βίντεο που πρόβαλε η Φαίη μας στην εκπομπή της -σίγουρα θα σας θυμίσει πολλά!

Διαβάστε ακόμα:

 Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα τρυφερά λόγια του συντρόφου της, Διαμαντή Καραναστάση – Πώς γνωρίστηκαν;

 Νόνη Δούνια: «Δεν επιτρέπω να με φθείρει όλη αυτή η σεξιστική προκατάληψη»

 Survivor All Star – Γιώργος Κόρομι: Με αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό επιστρέφει στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα