Εύη Δρούτσα: Ενοχλημένη με την Καίτη Γαρμπή στον αέρα του J2US -«Δεν θα τα πάμε καλά…»

Το περασμένο Σάββατο 22/4 ο Νίκος Κοκλώνης έκανε στους τηλεθεατές του J2US μια μεγάλη έκπληξη! Συγκεκριμένα, με αφορμή την εμφάνιση της Εύης Δρούτσα και του Μπο που ερμήνευσαν ένα τραγούδι που έχει γράψει εκείνη και έχει ερμηνεύσει ο Πασχάλης Τερζής, το «Ο δικός μου δρόμος», ο τραγουδιστής που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τα μουσικά δρώμενα

βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Εύη Δρούτσα και ο Μπο ερμήνευσαν το κομμάτι «Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο». Μετά την εμφάνισή τους, μια ατάκα της Καίτης Γαρμπή έμελλε να ανάψει τα αίματα ανάμεσα σε εκείνη και την γνωστή στιχουργό.

«Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά. Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10 τιμής ένεκεν για το τραγούδι», ανέφερε αρχικά η κριτής του μουσικού show, με την Εύη Δρούτσα να αντιδρά απευθείας, λέγοντας: «Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε καλά! Ρουσφέτι ήταν;».

Τότε, η Καίτη Γαρμπή της απάντησεζ: «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

Μετά η Εύη Δρούτσα συνέχισε να λέει εμφανώς ενοχλημένη: «Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι», με τον Σταμάτη Φασουλή να υπογραμμίζει πως «η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη».

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος κατά Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω, είχαμε δώσει όρκο»

Γιώργος Παπαδάκης: «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της -«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση, με πίκραινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα