Εύη Δρούτσα: «Πολλοί από αυτούς που έχω “φτιάξει” δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά»

Συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε σήμερα (18/02) η Εύη Δρούτσα.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους καλλιτέχνες που τους έχει βοηθήσει στην επαγγελματική τους πορεία, την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς και τον Βασίλη Καρρά.

«Πολλοί από αυτούς που έχω “φτιάξει” δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά. Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε

τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου, οποιαδήποτε ώρα και μέρα.

Δεν περίμενα ούτε ήθελα να με πάρει κάποιος και να προσφερθεί να με βοηθήσει, αν και μία κίνηση έκανε μία μεγάλη τραγουδίστρια. Μία απλή κίνηση, αλλά την έκανε χωρίς να το ξέρω. Ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, Εύη Δρούτσα απάντησε για το σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά του Βασίλη Καρρά, αναφέροντας: «Όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κινδυνεύει, του την “λες”. Αυτό που έβλεπα ήταν τον φίλο μου να καταρρέει».

«Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπώ πάρα πολύ, τον είδα σε μια εκπομπή ότι δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Τον βλέπεις και λες γιατί ρε συ έγινε έτσι;», είχε πει η στιχουργός στο παρελθόν για τον γνωστό τραγουδιστή.

Τέλος, για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το κίνημα MeToo σχολίασε πως «δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους, αυτό όμως δεν το δικαιολογώ. Καλά κάνουν και ζητούν το δίκιο τους. Έχω κι εγώ περάσει παρόμοια, υπήρχε η εποχή που δεν μπορούσες να πεις “μη, φύγε”».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η απάντηση για το φημολογούμενο φλερτ με την Εύη Σαλταφερίδου

«Γνωστός κωμικός με παρενόχλησε σεξουαλικά και στην Αστυνομία δεν με πίστευαν»

Ναταλία Γερμανού: «Είναι μια από αυτές τις ημέρες που δε θέλω να κάνω άλλο τηλεόραση»

Keywords
Τυχαία Θέματα