Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ούτε θέλω, ούτε δεν θέλω να έχουμε σχέσεις»

Το «Survivor All Star» έμελλε να καταστρέψει μια φιλία και αυτή δεν είναι άλλη από της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Οι δύο γυναίκες ήρθαν σε σύγκρουση μετά την τοποθέτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον Σπύρο Μαρτίκα, όταν αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Το βράδυ της Κυριακής (14/5), οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών συνάντησαν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε event όπου έδωσε το παρών και ρωτήθηκε για τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν μιλάμε καθόλου με τη Βρισηίδα. Αν τη δω κάπου, φυσικά

και θα τη χαιρετήσω. Θέλω να είναι καλά, την κρατάω μέσα μου με πάρα πολλή αγάπη. Της εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή της, πραγματικά. Με τη Βρισηίδα ούτε θέλω να έχουμε σχέσεις, ούτε δεν θέλω.

Όταν χτυπάς την πόρτα σε κάποιον για να μιλήσετε κι εκείνος δεν στην ανοίγει, κι όταν βγαίνει έξω και μιλάει με χαρακτηρισμούς για το όνομά σου, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ωραίο», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

Θυμίζουμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε αναφέρει για τον Σπύρο Μαρτίκα στο «Πρωινό μας» ότι «έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα. Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά.

Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης για Eurovision: «Δεν μου έλειψε καθόλου η γκρίνια και ο φανατισμός»

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Μπήκα στο ασανσέρ και μια κυρία άρχισε να ουρλιάζει»

Τροχαίο στην Καλλιθέα: «Η αδερφή του θύματος νιώθει ότι ευθύνεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα