Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το αινιγματικό μήνυμα μετά τον χωρισμό της -«Θα ήθελα να σε είχα γνωρίσει πιο νωρίς»

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη για τον χωρισμό της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δυο αινιγματικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση αγάπης στο προφίλ της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θα ήθελα να σε είχα γνωρίσει πιο νωρίς… Να είχα κερδίσει τα χαμένα χρόνια. Τίποτα άλλο… Βλέπεις εγώ σε όλη μου τη ζωή περίμενα εσένα. Δεν το είχα βρει και περιπλανιόμουν»,

έγραψε η ίδια στην πρώτη ανάρτησή της

Και συμπλήρωσε με μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο: «Όλα τα ταξίδια τα έκανα μαζί σου. Και τα όνειρα επίσης».

Θυμίζουμε ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα εισβάλλει πολύ σύντομα στο «Survivor All Star». Η αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (12/02) μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Εκτός όμως από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στο παιχνίδι θα μπουν και άλλοι επτά παίκτες.

Ο λόγος για τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Γιωρίκας Πιλίδης, Νίκολας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Χριστίνα Κεφαλά και Τζο Μαρίδακη.

Όλοι περιμένουν πως και πως να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστούν ξανά στους στίβους μάχης του «Survivor All Star». Η συνέχεια επί της οθόνης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: O Νίκος Μπάρτζης «καρφώνει» Κατσούλη-Ρουμελιώτη -«Αλλάζουν στρατηγική όπως τους συμφέρει»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ -«Ακόμα προσπαθώ να αποδεχτώ τον νέο εαυτό μου»

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για το μνημόσυνο

Keywords
Τυχαία Θέματα