Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ταξίδι στη Χαβάη για το ζευγάρι!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι μαζί και ερωτευμένοι! Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν τοποθετηθεί δημόσια για την προσωπική ζωή τους, ωστόσο όλα δείχνουν πως τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι.

Αυτές τις ημέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκονται μαζί με την παρέα τους στη Χαβάη, το πιο αγαπημένο μέρος στον πλανήτη όλων όσων ασχολούνται με το σερφ. Και οι δύο έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, κρατώντας, παράλληλα, χαμηλό προφίλ.

Και μπορεί πολλοί να ήθελαν την Ευρυδίκη

Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έρχονται ξανά κοντά κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο «Survivor All Star», ωστόσο αυτό το σενάριο έχει ναυαγήσει και οι δυο τους έχουν βάλει τελεία στο κοινό κεφάλαιο της ζωής τους, γυρνώντας σελίδα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι μαζί από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ξεκίνησε η σχέση τους στα Χανιά. Επίσημα δεν έχουν παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Προς το παρόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς στη Χαβάη και, μάλιστα, χθες γιόρτασαν τα γενέθλιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krash Doll (@morgan.grigoris)

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Περίμενε τον Στάθη Σχίζα στο αεροδρόμιο μετά τις φήμες για τρίτο πρόσωπο

 Τέμπη – Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Κωνσταντινίδης: «Αν δεν δικαιωθεί η μαμά, δεν μπορώ να θρήνησω»

 Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα