Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Γρηγόρης Μόργκαν: Το κοινό βίντεο από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, «Nomads». Ο ίδιος είναι καλλιτέχνης, παίζει ντραμς, ενώ στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η

αθλητικογράφος και ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί, ωστόσο στα social media έχουν ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από τα κοινά ταξίδια που έχουν πραγματοποιήσει τους προηγούμενους μήνες.

Στην Κρήτη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Αυτές τις ημέρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν βρίσκονται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Πριν από μερικές ώρες, η  αθλητικογράφος αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που ανέβασε ένα φιλικό της πρόσωπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια και ο Γρηγόρης Μόργκαν στην παραλία.

Οι σχέσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τον χωρισμό

Μετά την επιβεβαίωση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Καλό Μεσημεράκι» για τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η αθλητικογράφος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πώς είναι οι σχέσεις τους μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

«Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μιλάμε και τα πράγματα είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με τον Κωνσταντίνο που έχουμε ζήσει πολλά πράγματα θέλουμε να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο στη ζωή του και να υπάρχει μια ωραία σχέση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση σε ερώτηση για τις πρώην συντρόφους του συζύγου της

«Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ξέρω πολύ προσωπικά πράγματα, ιστορίες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός διοργάνωσε baby shower λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα