Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από εμένα;»

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα παντρευτούν σήμερα το απόγευμα (24/9) στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων στον Λυκαβηττό.

Καλεσμένη στον γάμο είναι και η πρώην συμπαίκτρια του Γιώργου Αγγελόπουλου από το «Survivor», Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Mέσα από το «Ακόμα δεν είδε είδες τίποτα», η αθλητικογράφος αποκάλυψε πως θα πάει στο μυστήριο απευθείας μετά το τέλος της εκπομπής.

Όσα είπε
η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Εγώ σε λίγο, μόλις τελειώσουμε την εκπομπή, θα τρέξω να πάω στον γάμο. Έχω φέρει τη φορεματάρα μου να αλλάξω και θα πάω στον γάμο» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από μένα; Εγώ πίστευα ότι ο Γιώργος θα μείνει για πάντα εργένης. Κοίτα που μας πρόλαβε. Ο Γιώργος πάντα ήθελε να κάνει οικογένεια και το λέγαμε και μέσα στο παιχνίδι. Να που ήρθε η στιγμή, και το κατάλληλο κορίτσι και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου σε Ελεονώρα Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης: «Αφού άνοιξες την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις»

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Στέφανος Κασσελάκης: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό του -«Είμαι τυχερός που είναι στο πλευρό μου, μακάρι να τον κάνουμε σύντονα Έλληνα πολίτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα