Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πληρωμένη απάντηση σε αρνητικά μηνύματα για το σώμα της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στα νησιά και τακτικά μοιράζεται στα social media φωτογραφίες με τα μαγιό της, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί, μιας και οι προπονήσεις αποτελούν μέρος της ρουτίνας της. Η ίδια φροντίζει το σώμα της τόσο με τη γυμναστική όσο και με τη διατροφή.

Το τελευταίο ταξίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ήταν στην Τήνο. Η ίδια έχει φίλους

στο νησί, ωστόσο μαζί της ήταν και ο φημολογούμενος σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν. Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, όμως είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, ανέβασε στον λογαριασμό της μερικές φωτογραφίες με το μπικίνι της και φόντο το απέραντο γαλάζιο και εντυπωσίασε με τις άψογες αναλογίες της. Ανάμεσα στα δεκάδες θετικά σχόλια που έλαβε, υπήρχαν και εκείνα που ήταν αρνητικά και αφορούσαν στο σώμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λοιπόν, διάβασε τα συγκεκριμένα σχόλια και αποφάσισε να απαντήσει δημόσια, εκπλήσσοντας όσους την ακολουθούν. Ειδικότερα, followers ισχυρίστηκαν πως η πραγματική εικόνα του σώματός της δεν είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες, μιας και έχει κάνει χρήση φίλτρων.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στα αρνητικά μηνύματα για το σώμα της

«Εμείς στο survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;», έγραψε μια follower με την ίδια να απαντά: «Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα!».

Επόμενη follower είδε τον διάλογο και θέλησε να επέμβει, γράφοντας: «Κόψε τις μ@@@κίες δεν είμαστε χαζοί! Χωρίς φίλτρα ήταν στο Survivor τι δεν καταλαβαίνεις;». Τότε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραψε: «Τις έχω κόψει εδώ και χρόνια σε αντίθεση με εσάς κυρία Μαρία μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Πτώση Canadair στην Κάρυστο κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης – Αγνοούνται οι δύο πιλότοι

 Μαρέβα Μητσοτάκη σε Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες»

 Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Τον Αύγουστο κλείνουμε έναν χρόνο μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα