Φαίη: Έγινε νονά! Βάφτισε τον γιο του αδερφού της, Νότη -Φωτογραφίες

Τον περασμένο Μάρτιο η Φαίη αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έγινε θεία για πρώτη φορά, αφού η σύζυγος του αδερφού της, Νότη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Φαίη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Glow και τον Άρη Καβατζίκη.

Από τη πρώτη στιγμή το μωράκι του αδερφού της «έκλεψε» την καρδιά της Φαίης και

αυτό είχε φανεί από τα λόγια της στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας»: «Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου. Είμαι θεία και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι».

Μερικές ημέρες πριν την καινούρια της εκπομπή στον ΣΚΑΪ που θα έχει τίτλο «Fay’s Time», η Φαίη έγινε νονά, αφού βάφτισε τον μικρό πρίγκιπα του αδερφού της. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στα Άνω Πορόια, με τον νεοφώτιστο να παίρνει το όνομα Δημήτρης.

Η Φαίη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την βάφτιση του Δημήτρη, ενώ αναδημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα στα οποία τη βλέπουμε πως επέλεξε να φορέσει αυτή την πολύ σημαντική ημέρα για εκείνη και την οικογένειά της ένα μακρύ λευκό φόρεμα.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:

Πάντα άξια!

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα