Φωτεινή Παντζιά: «Για τον γιο μου δεν είχα καμιά πληροφορία πριν την υιοθεσία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/10) η Φωτεινή Παντζιά και παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η γνωστή επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης μίλησε για την υιοθεσία των δύο παιδιών της από την Αφρική, αποκαλύπτοντας τα όσα βίωσε μέχρι να καταφέρει να τα κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Φωτεινής Παντζιά στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Η Βασιλική είναι από τη Σιέρρα Λεόνε και ο Άγγελος από την Αιθιοπία.

Για να μείνεις έγκυος θέλει 9 μήνες, στην υιοθεσία παίρνει περίπου έναν χρόνο και είναι και ευχής έργον, γιατί σε προετοιμάζει. Θέλεις λίγο χρόνο», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παντζιά.

«Εγώ έχοντας ζήσει στην Αιθιοπία, νομίζω ότι, αν ήμουν πιο νέα, θα έκανα και τρίτη υιοθεσία. Η αγωνία όλων είναι ότι θα ήθελαν το παιδί να ήταν χθες εδώ. Το καταλαβαίνω αλλά δεν γίνεται αυτό», συμπλήρωσε η γνωστή επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια, η Φωτεινή Παντζιά είπε: «Δεν δοκίμασα καν στην Ελλάδα, γιατί είναι πολύ πιο περίπλοκο. Εδώ έχουν παιδιά από 7 ετών και πάνω, εγώ ήθελα μικρότερο, για να μπορεί να προσαρμοστεί και καλύτερα. Στην Αιθιοπία πρώτα σου λένε πχ ότι υπάρχει ένα αγοράκι 4 ετών, λες ότι το θέλεις και μετά το βλέπεις. 

Έκανα 4 χρόνια ψυχανάλυση για να μπορέσω να το συνηθίσω. Ήμουν μόνη μου με πάρα πολλή δουλειά, όπου γης και πατρίς. Έπρεπε να μπορέσω να στηρίξω τον Άγγελο συναισθηματικά. Γνώρισα και τους βιολογικούς γονείς της Βασιλικής, πολύ φτωχοί άνθρωποι, που δίνουν τα παιδιά τους για υιοθεσία. Για τον Άγγελο δεν είχα καμία άλλη πληροφορία πριν την υιοθεσία, γιατί βρέθηκε εγκαταλελειμμένος».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιβάνης: Η ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του για την παρενόχληση που δέχτηκε ο Κακουριώτης

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει ποτέ να πίνεις καφέ με άδειο στομάχι

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Ο γιο τους έγινε ενός έτους! Η φωτογραφία αγκαλιά με τον νονό του, Νίκο Οικονομόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα