Φωτιά στη Μαγνησία: Απανθρακωμένοι βρέθηκαν μία γυναικα στο τροχόσπιτό της και ένας 45χρονος βοσκός

Μετά τη Ρόδο, την Κέρκυρα, το Αίγιο και την Κάρυστο, νέα φωτιά ξέσπασε στη Μαγνησία, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής. Η πυροσβεστική δεν κατάφερε να θέσει τη φωτιά εντός ελέγχου πριν φτάσει στη θάλασσα και έτσι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ κάηκαν και περιουσίες.

Όπως μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μια γυναίκα

κάηκε μέσα στο τροχόσπιτό της, το οποίο απείχε μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα. Η ίδια είχε κινητικά προβλήματα και έτσι δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει εγκαίρως το τροχόσπιτο και να κατευθυνθεί προς τη θάλασσα.

Ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή και προσπάθησε να τη σώσει, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Το τροχόσπιτο είχε τυλιχτεί στις φλόγες και η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο. Ο σύζυγος του θύματος είναι απαρηγόρητος, μιας και από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό του.

Την ίδια άσχημη κατάληξη είχε και ένας 45χρονος βοσκός στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Οι αρχές τον εντόπισαν απανθρακωμένο. Παρά το μήνυμα για εκκένωση του οικισμού που είχε λάβει από το 112, έμεινε στην περιοχή για να σώσει τα ζώα του από τη φωτιά. Δυστυχώς, οι φλόγες τον περικύκλωσαν και ο ίδιος δεν μπόρεσε να διαφύγει.

Να σημειωθεί πως μέσα σε 10 ημέρες σημειώθηκαν 594 φωτιές, ενώ η χώρα μας θρηνεί τον χαμό πέντε ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

 Αλέξανδρος Τζόρβας: Μάζεψε σκουπίδια από τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά του

 Χριστίνα Παππά: Η σέλφι με τη μητέρα της, μετά την περιπέτεια της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα