Φωτιά στο Λουτράκι: Κινδύνευσε συνεργείο του Open -Σοκαριστικά πλάνα

Το τηλεοπτικό συνεργείο του Open βρίσκεται στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Χαράλαμπος, καταγράφοντας λεπτό προς λεπτό την πορεία πυρκαγιάς, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, οι φλόγες πλησίασαν απειλητικά προς τη ρεπόρτερ και τον οπερατέρ του τηλεοπτικού σταθμού. Μάλιστα, η δημοσιογράφος Open, Ελευθερία Σπυράκη, δεν έκρυψε τον πανικό της στον αέρα της ζωντανής μετάδοσης, παροτρύνοντας και τον εικονολήπτη, Παναγιώτη Λιανό, να απομακρυνθούν τρέχοντας από

το σημείο.

«Πρέπει να απομακρυνθούμε, Μίνα! Μας κάνουν νόημα να απομακρυνθούμε. Η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια. Πάμε λίγο πιο γρήγορα, Πάνο! Παντού υπάρχουν φλόγες. Πάμε, πάμε, πάμε!», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος την ώρα που τρέχει να απομακρυνθεί από το σημείο

Από το πλατό, η Μίνα Καραμήτρου ζήτησε από τους συνεργάτες της να απομακρυνθούν από τις φλόγες  και να μεταφερθούν σε ένα ασφαλές σημείο, απ’ όπου να μπορούν να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας για Λένα Κιτσοπούλου: «Μαθαίνω ότι στις “Σφήκες” κανιβάλισε επί μακρόν εμένα ή με σατίρισε»

Shaya: Έξαλλη στο λιμάνι της Σαντορίνης -«Θέλουμε και τουρισμό, τραγική κατάσταση»

Ελεονώρα Μελέτη: Τα επικριτικά μηνύματα μετά την ανάρτηση για τη φωτιά -«Θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;»

Keywords
Τυχαία Θέματα