Φώτης Σεργουλόπουλος: «Χθες ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής της «Πρωίαν σε είδον». Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε πόσο ευτυχισμένος είναι και πόσο ευγνώμων που υπάρχει στη ζωή του ο γιος του.

«Το φθινόπωρο μου αρέσει πάρα πολύ και χθες ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Είμαι βέβαιος!», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος,

ξαφνιάζοντας τη Τζένη Μελιτά στον αέρα της ΕΡΤ.

Όταν ο παρουσιαστής ρωτήθηκε τι έχει συμβεί στη ζωή του, ο ίδιος έσπευσε να απαντήσει πως αιτία και αφορμή αυτής της χαράς του είναι ο γιος του, καθώς χθες πέρασαν όλη την ημέρα μαζί, ζώντας πολύτιμες στιγμές.

«Πήγα και πήρα τον γιο μου από το σχολείο, πήγαμε στο σπίτι, διαβάσαμε, μετά παίξαμε, κάναμε μπανάκι, καθίσαμε στο κρεβάτι και ξεκινήσαμε μαζί ένα καινούργιο παιδικό μυθιστόρημα. Είχε πολλή πλάκα, γελάσαμε πολύ. Μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι ευτυχισμένος», περιέγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Όταν η Τζένη Μελιτά τον ρώτησε, αν είναι ζεν, εκείνος ξεκαθάρισε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Δεν είμαι ζεν, ευτυχισμένος είμαι. Έτσι είναι η ζωή, να την παίρνεις όπως την έχεις φτιάξει εσύ ο ίδιος και να τη χαίρεσαι! Είμαι ψύχραιμος γιατί είμαι ευτυχισμένος».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Φαλελάκης: Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

 Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά»

 Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε γιατί φόρεσε τρία νυφικά στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα