Γέννησε η Εύα Τσάχρα – Δημοσίευσε φωτογραφία που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της!

Τον περασμένο Ιούλιο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άλεξ Μπούντρο και τώρα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους! Ο λόγος για την τραγουδίστρια Εύα Τσάχρα της οποίας το ταλέντο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή που είχε στο The Voice, αλλά και το YFSF.

Η Εύα Τσάχρα είναι πλέον μαμά! Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού! Η μικρή θα πάρει το όνομα Άρτεμις και η τραγουδίστρια

αποκάλυψε τον ερχομό της δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μια γλυκιά φωτογραφία από την ώρα που την θηλάζει.

«Ήρθες μέσα στο σκοτάδι και τον πόλεμο, για να φέρεις το Φως και την Ειρήνη! Σ’ ευχαριστούμε που επέλεξες εμάς για γονείς σου μικρή μας Άρτεμις!! Μακάρι να φανούμε αντάξιοι του δώρου σου! Θα βάλω τα δυνατά μου. Σ αγαπώ», ήταν τα τρυφερά λόγια της νέας μανούλας.

Δείτε την όμορφη φωτογραφία της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήρθες μέσα στο σκοτάδι και τον πόλεμο ,για να φέρεις το Φως και την Ειρήνη Σ ευχαριστούμε που επέλεξες εμάς για γονείς σου μικρή μας Άρτεμις!! Μακάρι να φανούμε αντάξιοι του δώρου σου! Θα βάλω τα δυνατά μου. Σ αγαπώ. #littleartemis #babygirl #mydaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Tsachra (@eva_tsachra_official) στις 27 Μάρ, 2020 στις 1:02 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Θεοδώρα Βουτσά: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της ένα μήνα μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Ο Λευτέρης Σουλτάτος αποκαλύπτει για την πρώτη του γνωριμία με τη Βάσω Λασκαράκη! «Την πρώτη κίνηση την έκανε η Βάσω…»

Μαρίσα Βουλγαράκη: Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Keywords
Τυχαία Θέματα