Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1 -«Κάποια στιγμή θα μιλήσει…»

Πριν από μία εβδομάδα ο ANT1 έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου με μια λιτή ανακοίνωση, μέσα από την οποία το κανάλι της ευχήθηκε «καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Ωστόσο, μερικές ώρες πριν, η ηθοποιός είχε εκφράσει τα παράπονά της on camera για αυτή τη συνεργασία, μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή «Open Weekend».

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert

κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Το πρωί της Τετάρτης 28/6, η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γιάννης Αϊβάζη, ο οποίος ρωτήθηκε για την ξαφνική αποχώρηση της συζύγου του από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όσα είπε ο Γιάννης Αϊβάζης για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το κανάλι του Αμαρουσίου

«Η ζωή συνεχίζεται. Είναι μία δουλειά. Όταν γίνεται μία δουλειά, τις περισσότερες φορές συμβαίνει να μη συμφωνούμε σε κάποια πράγματα. Το θέμα είναι τι και πώς αλλά δεν υπάρχει λόγος», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη, είπε στη συνέχεια: «Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Το θέμα είναι – ξαναλέω – ότι η ζωή συνεχίζεται, δουλειά να υπάρχει κι από ‘κει και πέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή θα σας τα πει η Μαρία, θα σας πει τι έχει γίνει».

Και συμπλήρωσε: «Στις δουλειές υπάρχουν κάποια συμβόλαια. Λύθηκε κοινή συναινέσει; Άρα μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι. Το θέμα είναι ότι οι σχέσεις της Μαρίας και οι δικές μου με τον ΑΝΤ1 παραμένουν εξαιρετικές, είμαστε παιδιά του ΑΝΤ1».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Νέλλη Γκίνη: «Θα ήθελα να πεθάνω στο σπίτι μου, ήρεμα και γρήγορα»

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα