Γιώργος Κιμούλης: Τα πρόσωπα της showbiz που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του

Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στα θεατρικά δρώμενα, καθώς η παράσταση που ετοίμαζε τόσο καιρό έκανε πρεμιέρα στο Βεάκειο Θέατρο. Ο λόγος για το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα» σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους – εκτός από τον ίδιο – βρίσκονται ταλαντούχοι καλλιτέχνες, όπως οι Σοφία Βογιατζάκη,

Άννα Μονογιού, Λίλη Τσεζματζόγλου, Σταύρο Καραγιάννη, Χρήστο Μουστάκα, Άρη Τρουπάκη, Γιώργο Ζιόβα, Κώστα Κοράκη, Τζώρτζη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Τσουρουνάκη.

Ο Γιώργος Κιμούλης μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που απείχε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του εξαιτίας των καταγγελιών που έγιναν για ψυχολογική κακοποίηση στο πλαίσιο του #metoo, έκανε δυναμική επιστροφή και το κοινό του επιφύλασσε θερμή υποδοχή.

Ανάμεσα στους θεατές που έδωσαν το «παρών» στην παράσταση, στηρίζοντας τον Γιώργο Κιμούλη, ήταν και πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Παντελής Καναράκης, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης και η Όλγα Πολίτου εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό τους στον χώρο του θεάτρου.

Έλενα Μαστραγγελή-Ανδρέας ΜικρούτσικοςΚώστας ΚιμούληςΜαρία ΙωαννίδουΒάσια ΠαναγοπούλουΑνδρέας Κωνσταντινίδης-Όλγα ΠολίτουΠαντελής Καναράκης

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Νέλλη Γκίνη: «Θα ήθελα να πεθάνω στο σπίτι μου, ήρεμα και γρήγορα»

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα