Μαρίνα Τσιντικίδου: «Έφαγα κλωτσιά για να μην βγω δίπλα στον σχεδιαστή»

Τη Μαρίνα Τσιντικίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και εκείνη μίλησε για τις αντισυναδελφικές συμπεριφορές που έχει δεχτεί, αποκάλυψε ότι είχε εμμονικό hater, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει ψάξει κινητό συντρόφου της.

«Θα είμαι αχάριστη αν πω ότι δεν έβγαλα χρήματα από το modeling αλλά δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Στο modeling δεν δέχτηκα πισώπλατες μαχαιριές. Μόνο κάτι κλωτσιές από συνάδελφο για να μην βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην μοντέλου.

Σχετικά με τον hater που είχε βαλθεί

να την αναστατώνει αλλά και τον λόγο που δεν λέει την ηλικία της, δήλωσε: «Είχα εμμονικό hater και μου έστελνε υβριστικά φρικτά μηνύματα. Δεν θα παρεξηγηθώ αν με ρωτήσεις την ηλικία μου. Δεν τη λέω γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος του αριθμού, οπότε μπες στο google και δες πόσο είμαι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Τσιντικίδου εξομολογήθηκε ότι ουδέποτε ένιωσε την πραγματική ανάγκη να κάνει οικογένεια: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω την οικογένειά μου. Πάντα το ανέβαλλα, το μετέθετα, οπότε προφανώς και δεν το ήθελα μέσα μου για χίλιους λόγους. Δεν το έκανα από επιλογή».

Και κατέληξε, αναφέροντας πως έχει κάνει κατινιές: «Φυσικά και έχω κάνει κατινιές και ίσως να κάνω ξανά στο μέλλον. Έχω ψάξει κινητό και δεν μου άρεσαν αυτά που βρήκα».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Νέλλη Γκίνη: «Θα ήθελα να πεθάνω στο σπίτι μου, ήρεμα και γρήγορα»

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα