Γιάννης Φλωρινιώτης: Όσα έλεγε η Άννα Φλωρινιώτη στην κάμερα λίγες ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τρίτη 6 Ιουνίου ο Γιάννης Φλωρινιώρης, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους οικείους του, αφού ήταν ένας πολύ δοτικός άνθρωπος που στεκόταν πάντα δίπλα σε όποιον τον είχε ανάγκη.

Λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής

«Happy Day» και στη Χριστιάνα Κοχλατζή για τις δύσκολες ώρες που περνούσε ο πατέρας της. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Όσα είπε η Άννα Φλωρινιώτη για τον μπαμπά της

«Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι ο μπαμπάς μου δεν είχε κορεσμό και έπαθε ανακοπή. Τρέξαμε όλοι. Τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά εμείς πιστεύουμε πολύ στον Θεό ότι θα μας βοηθήσει και γενικά επειδή είναι πολύ δυνατός… Εύχομαι να με λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά», ανέφερε η Άννα Φλωρινιώτη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί, από τη μέρα που μπήκε μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά ήταν καλά, έτρωγε, έκανε πλάκα, γελάγαμε. Είναι μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους γιατί είχε πέσει πολύ το οξυγόνο του, με τα φάρμακα και τις κορτιζόνες να δυναμώσει.

Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, όταν έμεινε μόνος του στο δωμάτιο πήγε να σηκωθεί και έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί δε μας έχουν δώσει πολλές ελπίδες. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι του είμαστε δίπλα του, να νιώθει ότι είμαστε κοντά του».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε

Η Άννα Φλωρινιώτη είπε επίσης λίγες ώρες πριν φύγει ο Γιάννης Φλωρινιώτης από τη ζωή: «Παρόλο που είναι διασωληνωμένος, εμένα με αφήνουν οι γιατροί και μένω στο δωμάτιο. Είμαι από πάνω του και του μιλάω και του λέω, “μπαμπάκα μου σήκω”. Έπαθα μεγάλο κακό που αρρώστησε ο μπαμπάς μου. Τελευταία είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο, δε μπορούσε να περπατήσει καθόλου. Περνάω πολύ άσχημα αλλά δε με νοιάζει, ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά και δε με νοιάζει τίποτα άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός παγιδεύει το αυτοκίνητο του Βίκου με εκρηκτικά

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η γυναίκα που υπήρξε 30 χρόνια παντρεμένος – Ο χωρισμός για 13 χρόνια και η επανασύνδεση

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Keywords
Τυχαία Θέματα