Γιάννης Κατινάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε

Ο Γιάννης Κατινάκης σόκαρε τους διαδικτυακούς φίλους του, όταν κατήγγειλε την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και Tik Toker δήλωσε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον έφτυσε και του έκανε λεκτική επίθεση, χρησιμοποιώντας απρεπείς χαρακτηρισμούς.

Ο Γιάννης Κατινάκης περιέγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media όσα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και δέχτηκε κύμα συμπαράστασης

από ανθρώπους που θέλησαν να του εκφράσουν τη στήριξή τους. Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια, ανεβάζοντας στα stories του ένα μακροσκελές κείμενο.

Όσα έγραψε ο Γιάννης Κατινάκης μετά την καταγγελία της ρατσιστικής επίθεσης

«Πραγματικά μέσα από τα μηνύματα που έλαβα και τα σχόλια που διάβασα ένιωσα ότι υπάρχει αληθινή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το να βλέπεις τόσο κόσμο να καταδικάζει το μίσος και να διαλέγει την αγάπη είναι τόσο συγκινητικό και ελπιδοφόρο.

Ένιωσα μια τεράστια αγκαλιά με όσα διάβασα και αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όσους ανθρώπους ενδιαφέρθηκαν όχι μόνο για εμένα αλλά για την ισότητα και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ελευθερία και στην ασφάλεια.

Το περιστατικό δεν αφορά μόνο εμένα. Είναι ένα δείγμα του κινδύνου που προξενούν στην κοινωνίας μας οι ανορίωτες συμπεριφορές γεμάτες μίσος. Δυστυχώς αυτό που βίωσα εγώ το βιώνουν πάρα πολλά άτομα και πολλές ψυχές μαυρίζουν. Εγώ θα συνεχίσω να εύχομαι να έρθει η μέρα που κανένα πλάσμα δεν θα περπατάει στον δρόμο φοβισμένο και τα αυτονόητα θα γίνουν όντως αυτονόητα.

Και για να κλείσω σε προσωπικό επίπεδο έχω πραγματικά την ανάγκη να πω ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ σε κάθε έναν ξεχωριστά που ενδιαφέρθηκε να στείλει ένα όμορφο μήνυμα και διαβάζοντάς τα να μου θυμίζει ότι η κοινωνία μας έχει και τη φωτεινή πλευρά με πολύ όμορφους ανθρώπους και πως στο τέλος η αγάπη πάντα νικάει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι πάντα στην ψυχή μου και παρούσα στη ζωή μου»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Φέτες» οι κοιλιακοί της επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

 Νίκος Μπάρτζης: Η αινιγματική ανάρτηση που δημιουργεί ερωτηματικά – «Πίσω από την πλάτη μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα