Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης διεκδικούσε τα πάντα με τρόπο που εγώ δεν συμφωνώ»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου.

Σχετικά με το κίνημα #metoo, ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Εγώ δεν είμαι ταυτισμένος απόλυτα με τις κινήσεις του #metoo, γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις των θυμάτων -που και αυτό έχει τα θετικά του. Αλλά τι έκανε το #metoo για τηλεοπτικές εκπομπές που τη γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα, με μια φυσιογνωμία γυναίκα – πρότυπο τσόντας;

Η

ζωή δεν είναι μόνο διαπροσωπικές σχέσεις, η βία που μπορεί να υποστεί το πρόσωπο -που την καταδικάζω απερίφραστα, αλλά είναι και η βία της κοινωνίας, η βία των εκπομπών της τηλεόρασης που μερικές φορές τη γυναίκα την καταρακώνουν».

Αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως ο ηθοποιός διεκδικούσε τα πάντα με έναν τρόπο που εκείνον δεν τον έβρισκε σύμφωνο: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηριζόταν από μια υπερενεργητικότητα στη σκηνή, αλλά και στη διαδικασία έκφρασής του.

Είναι πολύ δυνατός ηθοποιός και κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, με τρόπο που εγώ δεν συμφωνώ. Σε αυτή τη φάση, δεν θα πήγαινα να επισκεφθώ τον Φιλιππίδη ή τον Λιγνάδη στη φυλακή. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα ενδεχομένως θα μπορούσα να πάω αλλά δεν είχα και αυτή τη φιλία που θα μου επέτρεπε να πάω εκεί».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Μιχαλάκη: «Όταν γνώρισα τον Γιώργο δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα αλλά σε εκείνον έκανα εντύπωση»

 Παντελής Καναράκης: 7 ιερείς τον μηνύουν για τη φωτογράφιση ως Ιησούς – Η απάντηση του περιοδικού

 «Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν στο Chart Show και κοιταζόντουσαν μέσα στα μάτια με τη Δέσποινα Βανδή»

Keywords
Τυχαία Θέματα