Γιάννης Ζουγανέλης: «Θέλω να ακούσω τη λέξη “παππούς” οπωσδήποτε»

Τον Γιάννη Ζουγανέλη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Μπακαλόγατος», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/1.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, αναφέρθηκε στην κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στην επιθυμία του να τον κάνει σύντομα παππού. Παράλληλα, τόνισε πως τον ενοχλεί όταν τον ρωτάνε σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Εγγονάκι δεν υπάρχει, μακάρι να έρθει. Θέλω να ακούσω τη λέξη παππούς οπωσδήποτε. Δε θέλω να ακούσω το όνομά μου, δεν είμαι από αυτούς. Είπα στην κόρη

μου κάποια στιγμή πως αν κάνει παιδί, να το βγάλει Γιάννη και μου λέει, “έλα ρε μπαμπά, θα το βγάλω Γιάννη…καταρχήν θα κάνω κορίτσι” και της λέω “τότε θα το βγάλεις Γιάννη”. Άρχισε να το σκέφτεται, θα ήταν πρωτοποριακό.

Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν με ρωτάνε για τα προσωπικά της. Έχει παραγίνει το κακό… Μπορεί να συμβαίνει κάτι, μπορεί να μη συμβαίνει και εγώ δεν είμαι και υποχρεωμένος να ξέρω. Τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, τον διαχειρίστηκα με αδιαφορία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την αμοιβή του Σχίζα στο «Survivor All Star» -Η εξομολόγηση για την υγεία του πατέρα του

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω παιδιά»

Γενέθλια για τον Αποστόλη Τότσικα! Η ατάκα της Ρούλας Ρέβη για την ηλικία του

Keywords
Τυχαία Θέματα