Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με απασχολεί που ο καθένας βαφτίζει μια συνεργασία μου ως σχέση»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την ενασχόλησή με την υποκριτική, τα όσα γράφονται για τον ίδιο και τη Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς και την πίστη του στο Θεό.

«Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι πολύ περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο πρόσφατο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε 4 σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής»,

είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, ο νικητής του Survivor 2017 ανέφερε: «Στο κομμάτι του ηθοποιού σε ταινίες δράσης είμαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δύο project που συζητούσαμε για το εξωτερικό, έχουν πάει μετά το καλοκαίρι, ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά και όταν είμαστε σε θέση, θα πούμε περισσότερα γι’ αυτά».

«Η Δήμητρα (Βαμβακούση) είναι μία κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μία συνεργασία μας. είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή, ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί», απάντησε σε άλλο σημείο για τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή.

«Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. δεν είναι όμως εύκολο. Αν αξιωθώ να γίνω πατέρας ελπίζω να είμαι αντάξιος. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε παράξενα όταν μιλάμε για τη σχέση μας με τον Θεό, είμαι Έλληνας και έχω αυτά τα πιστεύω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και είναι δικαίωμά του», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Βγαλμένο από παραμύθι, δεν θυμίζει Αιγαίο: Το νησί των Δωδεκανήσων που θα σου πάρει τα μυαλά

Αυλαία για το «Χαμογέλα και πάλι»: Η αποχώρηση της Βουλγαράκη και η συγκίνηση της Χρηστίδου

Άρης Σερβετάλης: «Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, η παραγωγή γνώριζε»

Keywords
Τυχαία Θέματα