Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια της μητέρας του στη φίλη της πριν μπει στην Εντατική

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πενθεί τον χαμό της πολυαγαπημένης μητέρας του, ωστόσο μεγάλη είναι η θλίψη και στον τόπο καταγωγής τους, τη Σκιάθο, καθώς η κυρία Ράνια αποτελούσε ένα πολύ αγαπητό και φιλικό πρόσωπο. Η ίδια πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και μόλις πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη επιθυμία της, «έφυγε» ήσυχη.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου ταξίδεψαν στη Σκιάθο και συνάντησαν μία στενή συνεργάτιδα και φίλη της κυρίας Ράνιας, η οποία είναι συντετριμμένη

από τον χαμό της. Η ίδια μίλησε στην πρωινή εκπομπή και δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε όσα της είπε η φίλη της στις αρχές Σεπτέμβρη, τότε που μίλησαν για τελευταία φορά, καθώς έπειτα η υγεία της είχε επιβαρυνθεί με αποτέλεσμα να μπει στην εντατική.

Συγκινούν τα λόγια στενής φίλης της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Δουλέψαμε μαζί 20 χρόνια. Ήταν μια πολύ δυνατή κοπέλα παρά την αρρώστια της. Ήταν μια μάνα πολύ καλή, μια φίλη… Πριν ένα μήνα μίλησα μαζί της, ήταν στο νοσοκομείο και μου έλεγε “Τόνια μου, παντρεύω τον Γιώργο μου”.

Μου είπε ότι θα γίνει καλά γιατί παντρεύει το παιδί της. Ήξερε με τι πάλευε. Είχε κάνει χειρουργείο και μετά είχε προβλήματα. Ο Γιώργος τη σταμάτησε από τη δουλειά μετά το Survivor. Ήταν πολύ δεμένη με τα παιδιά της», είπε αρχικά η κυρία Τόνια «ραγίζοντας» καρδιές.

Και συνέχισε: «Ήθελε να δει τον Γιώργο να παντρευτεί, ήταν χαρούμενη για αυτό. Όταν μιλήσαμε τελευταία φορά, με πήρε η ίδια, μου είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει πολύ γιατί δεν είχε δύναμη. Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου».

Διαβάστε ακόμα:

Super Κική: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τη Κουτσελίνη -«Eίπα “τώρα θα σε διαλύσω”»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί το «αντίο» του κουμπάρου στη μητέρα του – «Πάλεψες γενναία, έφυγες ήσυχη»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Με ειδοποίησε η κυρία που τη φρόντιζε ότι πέθανε»

Keywords
Τυχαία Θέματα