Γιώργος Ασημακόπουλος: Δεν θα πιστέψετε με πόσα λεφτά έφυγε από το «Survivor All Star»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star». Ο παίκτης της μπλε ομάδας τέθηκε στον τάκο μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Νίκο Μπάρτζη, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έκρινε ότι εκείνος πρέπει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Με την ανακοίνωση του ονόματός του από τον Γιώργο Λιανό, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε στενοχωρημένος, ενώ ανέφερε ψιθυριστά στους

συμπαίκτες του πως περίμενε ότι εκείνος θα έφευγε από το «Survivor All Star». Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος έκανε τον απολογισμό του με χαμόγελο και τόνισε πως κρατάει μόνο τις καλές στιγμές.

Όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει από το «Survivor All Star»

«Είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου. Νιώθω χαρά γιατί θα πάω στους ανθρώπους που αγαπάω πίσω στην Ελλάδα αλλά και λύπη που θα αφήσω πίσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα, τον Νίκο Μπάρτζη. Να σφίξει τα δόντια γιατί είναι αγρίμι τον πιστεύω πολύ. Όλη την ομάδα πιστεύω. Αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της.

Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και θετικές σκέψεις. Δεν κρατάω καμία κακία, ήταν ένα παιχνίδι που όλοι προσπαθήσαμε να το παίξουμε ωραία. Νιώθω και μια ανακούφιση. Οι αληθινοί μαχητές είναι έξω. Το Survivor δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Νικητή του Survivor All Star εννοείται πως θέλω να δω τον Νίκο Μπάρτζη. Όλα τα παιδιά αξίζουν αλλά εγώ θέλω τον Νίκο γιατί φαίνεται καρύδι αλλά μέσα είναι ψυχούλα. Χίλια ευχαριστώ για όλα».

Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα από το «Survivor All Star» ο Γιώργος Ασημακόπουλος;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανήκει στην κατηγορία των παικτών που μπήκαν από την αρχή στο «Survivor All Star» και συνεπώς είναι στον Άγιο Δομίνικο από την ημέρα 0. Ο γνωστός επιχειρηματίας κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι για έξι μήνες, παρά το γεγονός ότι βγήκε υποψήφιος αρκετές φορές και έτσι συγκέντρωσε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα από το «Survivor All Star» έχοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του 110.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

 Εριέττα Κούρκουλου: Έφτιαξε με τον γιο της ψωμί και ιδού το αποτέλεσμα!

 Αθηνά Οικονομάκου: Το άλμπουμ από τα 2α γενέθλια της κόρης της, Σιέννα

 Βότκα Μολότοφ του Νηλ Σάιμον βασισμένο στα διηγήματα του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ

Keywords
Τυχαία Θέματα