Γιώργος Χριστοδούλου: «Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα – Ένιωθα ένα μηδενικό»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο τηλεοπτικός Σταύρος του «Σασμού» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, την περίοδο που έπινε πολύ αλκοόλ αλλά και την προσωπική ζωή του.

Για τον Σασμό και τις εξελίξεις στον ρόλο του: «Η καρδιά της Αργυρούς είναι αλλού. Δεν νομίζω ότι θα ακολουθούσε εύκολα τον Σταύρο. Το ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει και πολύ εύκολα. Αυτό που μας συνδέει είναι ένα παιδί. Ο Σταύρος θα περάσει μεγάλες δοκιμασίες και αυτά που θα περάσει θα

τον μετακινήσουν λίγο. Σίγουρα θα διεκδικήσει όλα τα δικαιώματά του ως πατέρας».

Για τον φόβο του με την τηλεόραση και την απόφαση να απέχει: «Είχα έναν φόβο με την τηλεόραση. Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ όλη αυτή την έκθεση. Ήταν πολύ άγνωστα νερά για εμένα ενώ θέατρο κάνω από πολύ μικρός. Είχα περάσει από κάστινγκ και για τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά δεν ευοδώθηκε αυτό».

Για τη μάχη του με το αλκοόλ: «Έμπλεξα με το αλκοόλ αλλά δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό. Προσπαθούσε να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με τη δουλειά και το σημαντικότερο είναι ότι έβγαινα από μια πολύ δύσκολη ερωτική σχέση. Ήταν λίγο ανώριμος πειραματισμός. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μπορεί να έπινα και ένα μπουκάλι τη μέρα. Όταν πια ξυπνούσα το πρωί και ένιωθα μηδενικό, σκεφτόμουν ότι πρέπει να σταματήσω το αλκοόλ».

Για την προσωπική ζωή του: «Ήθελα να είμαι ευτυχισμένος με τη σύζυγό μου, Μαρία. Με βοήθησε πολύ στο να σταματήσω να πίνω. Δεν πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα. Πρώτα γνωριστήκαμε και μετά προχώρησε. Προέκυψε γάμος και δύο παιδιά. Είναι τριών και ενός. Μου αρέσει που μπορώ και χαίρομαι τα παιδιά μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρωινό μας 27/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση

 Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες ότι θα παρουσιάσει το backstage του «The Voice»

Keywords
Τυχαία Θέματα