Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», παραχώρησε  μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη  στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Ναταλία Αργυράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή του, την επαγγελματική του διαδρομή, καθώς και τα προσωπικά του.

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης στη συνέντευξή του

«Με τα χρήματα που έβγαλα ως παιδί μπόρεσα να σπουδάσω

και να κάνω ό,τι έκανα. Χρωστάω στους γονείς μου ότι με στήριξαν. Τότε είχα τη χαρά της δουλειάς και δεν με ενδιέφερε η χρηματική απολαβή. Περνάω μια πολύ ωραία πενταετία, αλλά δεν θα είχα φτάσει εδώ χωρίς τις δύσκολες στιγμές. Δεν θεωρώ ότι είμαι παιδί θαύμα, δούλεψα πολύ», είπε αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν αρκεί να είσαι καλός ηθοποιός, αλλά να δουλεύεις και να είσαι συνεργατικός. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές, αυτές μας έφεραν εδώ. Κάναμε τις Άγριες Μέλισσες με επιτυχία και τώρα τον Σασμό με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δουλειά είναι αυτή. Είμαι έτοιμος και για τις δυσκολίες. Η δουλειά είναι μαραθώνιος και αυτό μου το έμαθε η Κάτια Δανδουλάκη».

Όσον αφορά τα προσωπικά του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογήθηκε : «Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος στην προσωπική μου ζωή. Είναι όμορφο να έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που μπορείς να ακουμπάς. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον».

Διαβάστε επίσης: 

Λευτέρης Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιώργος Δασκαλάκης: «Στο νοσοκομείο πήγα ένας πεθαμένος που είχε λίγο ανοιχτά τα ματάκια του»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα σας αγαπώ για πάντα» -Η συγκινητική ανάρτηση που έγινε στο Instagram της μια ημέρα μετά τον θάνατό της

Keywords
Τυχαία Θέματα