Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει γιατί απείχε η Χριστίνα Μπόμπα από τα social media

Σε βραδινή έξοδό του συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μέσα σ’ όλα, ο παρουσιαστής μίλησε για τον νέο κύκλο του «Dragons Den», ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σύντροφο του, Χριστίνα Μπόμπα, να είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στις τηλεοπτικές κάμερες

«Τα γυρίσματα του “Dragons Den” έχουν ολοκληρωθεί, το κανάλι αποφασίζει πότε θα προβληθεί η εκπομπή. Ο Πολ Ευμορφίδης δεν θα είναι φέτος, οι καινούργιοι Dragons

είναι ο Τάσος Οικονόμου και ο Δημήτρης Μάλλιος. Φέτος γίνεται σφαγή στην τηλεόραση, τα κανάλια έχουν ρίξει εκατομμύρια στις σειρές. Εμένα με ενδιαφέρει να παράγω καλό περιεχόμενο, αλλά έχω κάποιες προτιμήσεις στο πότε πρέπει να παίξει το show», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Για την Χριστίνα Μπόμπα και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την ίδια το προηγούμενο διάστημα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε: «Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να με στεναχωρήσουν αν γραφτούν για τη Χριστίνα, αλλά αυτά για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη, όχι» .

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε γιατί η σύντροφός του απείχε από τα social media για ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

«Η Χριστίνα έκλεισε τα social media γιατί δεν ήθελε να τα έχει στο μυαλό της, Δηλαδή, δεν ήθελε να σκέφτεται τι θα κάνει σήμερα, τι θα κάνει αύριο, πόσα likes θα πάρει κλπ», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο» -Η οργισμένη ανάρτηση στα social media

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Ζω πια μια άλλη ζωή -Πήρα συνειδητά την απόφαση να απέχω από την τηλεόραση»

Κώστας Τσουρός: «Παρουσιάστριες δεν ήξεραν αν θα συνεχίσουν και σε διπλανά πλατό έκαναν δοκιμαστικά αυτοί που θα τους έπαιρναν τη θέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα