Γιώργος Λιανός για spoilers: «Η παραγωγή του Survivor δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια»

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και προετοιμάζεται για τον σημερινό ημιτελικό και τον αυριανό τελικό του «Survivor All Star».

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για το reality επιβίωσης, τα spoilers που διέρρεαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και το επαγγελματικό μέλλον του.

Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για το «Survivor All Star»

«Όταν

μου ανακοίνωσαν ότι θα κάνουμε “Survivor All Star” με έπιασε πονοκέφαλος. Τους έλεγα ότι τα παιδιά είναι έμπειρα τώρα κι ότι θα έχουμε δύσκολα θέματα να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε δύσκολα θέματα αλλά το βγάλαμε, επαγγελματίες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Αναφερόμενος στα spoilers που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με τους υποψήφιους και τις αποχωρήσεις, ο ίδιος απάντησε: «Λυσσάξατε όλοι φέτος με τα spoilers, όλοι έχετε άκρες στο νησί, τι πράγμα είναι αυτό πια; Δεν μιλάτε με τους locals, με τους Έλληνες μιλάτε και είναι κρίμα γιατί κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Η παραγωγή δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, έχει καταλάβει από πού είναι τα spoiler, αλλά δείχνει μια ανοχή γιατί αυτό δε σταματάει».

«Σήμερα στον ημιτελικό του Survivor θα μάθουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού και θα μάθουμε την τριάδα. Από την τριάδα στο τέλος της βραδιάς θα μάθουμε τη δυάδα και αύριο θα δούμε στον τελικό ποιος θα κερδίσει. Εύχομαι να κερδίσει αυτός που αξίζει», δήλωσε σχετικά με τον ημιτελικό και τον τελικό.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον του, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κάποιες προτάσεις, ωστόσο ακόμα δεν έχει κάνει καμία συμφωνία. Βέβαια, απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε σε πρωινή  εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

 Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

Keywords
Τυχαία Θέματα