Μαρία Μενούνος: Σοκάρουν τα σημάδια στην κοιλιά της μετά το χειρουργείο για τον καρκίνο

Η Μαρία Μενούνος έχει ανάμικτα συναισθήματα για το 2023, αφού από τη μία πλευρά ετοιμάζεται να υποδεχτεί στον κόσμο το μωρό της και από την άλλη πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και να ακολουθήσει την κατάλληλη αγωγή προκειμένου να το ξεπεράσει. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία Μενούνος δίνει μάχη με τον καρκίνο, μιας και πριν από λίγα χρόνια είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

«Η μαγνητική αποκάλυψε

μία μάζα 3,9 εκατοστά στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα “πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;”. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά», είχε δηλώσει στο People τον περασμένο Μάιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της. Η ίδια μας δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια στην κοιλιά της από το χειρουργείο και στέλνει το δικό της μήνυμα.

Όσα έγραψε η Μαρία Μενούνος στην ανάρτησή της

«Κοιτάω πίσω στη χειρουργική επέμβαση που έκανε νωρίτερα μέσα στον χρόνο και είμαι ευγνώμων για τη δύναμη που μου έδωσε ο Θεός για να τα καταφέρω και φυσικά όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έστειλε στη ζωή μου για να με βοηθήσουν.

Τώρα βλέπω τα σημάδια, βάζω προσεχτικά αντηλιακό επάνω τους για να τα προστατέψω και χαμογελώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μενούνος στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

 Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

Keywords
Τυχαία Θέματα