Γιώργος Λιανός για τα spoilers του Survivor: «Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι»

Λίγες ώρες μετά το τέλος του «Survivor All Star», ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις αποβολές που υπήρξαν στο παιχνίδι αλλά και στα spoilers που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

«Οι αποβολές καλώς έγιναν, αφού είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είχαν συμφωνήσει πως, σε περίπτωση παράβασης, έπρεπε αν υπάρχει αποβολή και αυτό ήταν κάτι που το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες, οπότε έπρεπε να

τηρηθεί. Είχε μια ιδιαίτερη δυσκολία το “Survivor All Star” γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε: «Ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίμενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις. Υπήρχε στρατηγική από τις πρώτες μέρες για να φύγουν οι δυνατοί παίκτες, αφού όλοι κυνηγούσαν το έπαθλο και η κούπα είχε μεγάλη βαρύτητα».

Όσο για το κομμάτω των spoiler ανέφερε: «Όταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς spoiler θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι. Είναι σαν να βγαίνεις από ταινία μυστηρίου και να λες στους υπόλοιπους το τέλος πριν μπουν μέσα».

Διαβάστε ακόμα:

Σόφη Ζαννίνου: «Δεν έχω κανένα νέο από τον Γιώργο Μαρίνο»

Ελένη Χατζίδου: «Έχουμε και την διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό»

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα