Γιώργος Μαυρίδης: “Θέλω η Νικολέττα Ράλλη να είναι…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης στη “Φωλιά των Κου Κου” και στον Γιώργο Κρικοριάν. Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Νικολέτττα Ράλλη.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη λεζάντα “η μία στο εκατομμύριο” που είχε γράψε παλαιότερα σε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, αλλά και στο γεγονός πως η Νικολέττα Ράλλη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

«Όταν είσαι με μια κοπέλα, είτε ένα μήνα, είτε ένα χρόνο, είτε όλη σου τη ζωή, όσο είσαι μαζί της, θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που πρέπει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι

η καλύτερη. Και όταν θα χωρίσεις, δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα. Χαίρομαι που είναι καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο. Με όλες τις γυναίκες που ήμουν στη ζωή μου θέλω να είναι καλά, τις έχω αποκαταστήσει όλες, σχεδόν όλες παντρεύτηκαν. Γιατί να μετανιώσω για τη λεζάντα “η μία στο εκατομμύριο”!», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη, για τον οποίο τόνισε: «Δεν θα σου απαντήσω για τον Σάκη γιατί ότι και να πω, δεν θα γράψουν ποτέ αυτό που είπα. Τσάμπα μόνο δημιουργείται μια ίντριγκα και τρέφονται άνθρωποι γύρω από αυτό. Τα έχω πει τόσες φορές, δεν έχει νόημα. Να σου κάνω μια ερώτηση; Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάει κανείς; Ξέρεις πώς γίνεται στον χώρο. Αφού ξεκινάει τη συζήτηση και λέει μη με ρωτήσεις για τον Γιώργο. Χαζοί είμαστε; Τι δεν δίνει συνεντεύξεις; Και στην Βαλαβάνη έδωσε. Εμένα ρωτάς γιατί το κάνει; Μην το κάνουμε αυτό, μόνο κακό μου κάνει. Ό,τι και να πω για τον Σάκη πάντα εγώ την πληρώνω».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Διαβάστε ακόμη:

StrEAT Food: Ο Βασίλης Καλλίδης δοκιμάζει κοχύλια ψημένα στον ατμό, βάτραχο τηγανητό και αχιβάδες! 

Θλίψη: Πέθανε 27χρονος αθλητής 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ιταλία και τον θάνατο του πατέρα της 

Keywords
Τυχαία Θέματα