Γιώργος Παπαδάκης: Συγκινημένος στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με τις ευχές για τη γιορτή του

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν στον Γιώργο Παπαδάκη οι συνεργάτες του στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει την ονομαστική γιορτή του την Κυριακή 23 Απριλίου, ωστόσο δεν θα την περάσει με την τηλεοπτική οικογένειά του, αφού η εκπομπή δεν βγαίνει στον αέρα αυτή την ημέρα.

Έτσι, οι συνεργάτες του μπρος και πίσω στις κάμερες αποφάσισαν να του φτιάξουν ένα βίντεο και να του στείλουν τις ευχές τους γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρας, μιας και δεν θα βρίσκεται κοντά τους.

«Δεν λες ότι εδώ είναι οικογένειά σου. Δεν θα είσαι με την επαγγελματική

οικογένειά σου στη γιορτή σου, σωστά; Έχουμε προβλέψει γι’ αυτό όμως…», ήταν τα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου, προλογίζοντας το αφιερωματικό βίντεο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης παρακολούθησε χαμογελαστός το βίντεο και μετά το τέλος αυτού δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του με τις ευχές των συνεργατών του.

«Ωραία ήταν. Αυτά είναι τα παιδιά μου και θεωρώ ότι -επειδή είμαι πολύ μεγαλύτερος από όλα αυτά τα παιδιά- το καθένα και η καθεμιά από αυτά έχουν μια θέση στην καρδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε ακόμα:

 Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Παναγιώταρου είναι ξανά ερωτευμένος! Βίντεο

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο με τον 7 μηνών γιο του!

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το «First Dates» κάνει πρεμιέρα -Η ανακοίνωση του Star!

Keywords
Τυχαία Θέματα