Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο για να αποφύγω τους παπαράτσι»

Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «Fame Story» στον ANT1, όμως εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Ελεάνα Παπαϊωάννου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επιστροφή του μουσικού talent show στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην εποχή που συμμετείχε σε αυτό.

«Συγκινήθηκα όταν

είδα τη διαφήμιση και άκουσα το τραγούδι του “Fame Story”. Βέβαια και μας βοήθησε το παιχνίδι, όλη εκείνη τη φουρνιά», είπε αρχικά η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

«Ξαφνικά είχα μία τεράστια αναγνωρισιμότητα. Ήταν ασύλληπτο αυτό που γινόταν, ήταν το πρώτο του είδους και ήταν σοκαριστικό, δεν ήταν καθόλου εύκολο.  Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο, επειδή δεν μπορούσα να βγω από τη μπροστινή πλευρά, για να αποφύγω τους παπαράτσι», ανέφερε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Η εξομολόγηση της Ελεάνας Παπαϊωάννου για την κόρη τους

Σε άλλο σημείο της κουβέντας της με τη δημοσιογράφο, η τραγουδίστρια προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της.

«Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2μιση-3 χρόνια του παιδιού, γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Η κόρη μου είναι ο λόγος που υπάρχω, που αναπνέω, είναι το κίνητρό μου για όλα. Εγώ είμαι λίγο πιο frau όσον αφορά το πρόγραμμα, την αγωγή και τα όρια αλλά η γραμμή που έχουμε είναι κοινή», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός για τη νεογέννητη κόρη του: «Δύσκολος τοκετός, η σύντροφός μου είναι θηρίο»

Ντόρα Μπακογιάννη: 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη – Το μήνυμά της

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά»

Keywords
Τυχαία Θέματα