Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Χωρίσαμε και μου ζήτησε πίσω μέχρι και τη θερμοκουβέρτα»

Η Άννα Φλωρινιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό της. Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη αποκάλυψε πως ήταν δική της επιλογή να δώσει τέλος σε αυτή τη σχέση, καθώς η κατάσταση με τον άλλοτε αγαπημένο της είχε ξεφύγει. Ακόμα, η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο πρώην σύντροφό της, όταν χώρισαν, τής ζήτησε πίσω όλα τα αντικείμενα που της είχε κάνει δώρο.

Αρχικά, η Άννα Φλωρινιώτη είπε για το τέλος της σχέσης της: «Είχαμε ορίσει δύο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Δεν θα σου πω ποιος ζήτησε να χωρίσουμε, φαίνεται νομίζω αυτό. Έπρεπε

να είχα χωρίσει πάρα πολύ καιρό πριν. Την τελευταία φορά δεν έγινε κάτι σοβαρό απλά είχα φτάσει στα όριά μου.

Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν όλα μέλι-γάλα, ήταν ο ιδανικός άντρας, έτσι όπως εμφανίζονται πάντα στην αρχή. Μετά άλλαξε συμπεριφορά. Όταν έκανα πράγματα για εμένα και χαιρόμουν έβγαζε μια κακία. Νιώθω μεγάλη ανακούφιση, λες και έφυγε ένα βάρος. Νιώθω ανάλαφρη. Έβγαλα νέο τραγούδι και το έβγαλα κρυφά».

Παράλληλα, η Άννα Φλωρινιώτη εξομολογήθηκε πως αυτή τη φορά ο πρώην σύντροφός της δεν την απείλησε, ωστόσο της ζήτησε πίσω όλα τα πράγματα που της είχε αγοράσει: «Την τελευταία φορά που χωρίσαμε, το πήρε απόφαση, δεν με απείλησε όπως άλλες φορές. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν τα δώρα του πίσω, το μονόπετρο που μου πήρε στην πρόταση γάμου. Μου είπε ότι του πήρα και τη θερμοκουβέρτα και τη ζήτησε πίσω».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν χωρίζεις γίνεσαι και μαμά και μπαμπάς για το παιδί σου»

 Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Ήμουν 6 μήνες στην Ελένη Μενεγάκη, δεν θα έκανα κάτι παρόμοιο»

 Γιώργος Τσαλίκης: Νέο «καρφί» στον Γρηγορη Γκουντάρα – «Τον πήρα τηλέφωνο το πρωί, θα τους χαλούσα τη σκαλέτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα