Γωγώ Τσαμπά: «Είχα δέκα χρόνια σχέση με θαυμαστή μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Γωγώ Τσαμπά. Η κυρία του δημοτικού τραγουδιού, που τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για τον εθισμό που είχε στο αλκοόλ ενώ αποκάλυψε ότι για δέκα χρόνια ήταν ζευγάρι με θαυμαστή της.

Η αλήθεια είναι πως η Γωγώ Τσαμπά έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε προκειμένου να καταφέρει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, θέλοντας έτσι να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια θέση. Η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά

πως  είχε φτάσει στο σημείο να πίνει κάθε μέρα.

Ειδικότερα, η ίδια είπε στην πρωινή εκπομπή του Open: «Δε θα ρίξω την ευθύνη για τον εθισμό μου στο αλκοόλ στη νύχτα ή τη δουλειά μου. Σίγουρα επηρεάζει αλλά είναι τα θέλω. Το έκοψα μαχαίρι. Είναι αυτό που είπα, είναι να το θες. Όταν θέλεις να κόψεις κάτι, θα το κόψεις. Μου δίνουν να πιω στα πανηγύρια αλλά αν πω όχι, θα είναι όχι. Το σέβονται αυτό. Τώρα στις γιορτές, αν βγω και θέλω να πιω ένα ποτό θα το πιω. Ξέρω, όμως, που να σταματήσω. Πλέον έχω μεγάλη αυτοσυγκράτηση».

Όσον αφορά στη 10χρονη σχέση που είχε με θαυμαστή της, η Γωγώ Τσαμπά δήλωσε: «Δεν προέκυψε να κάνω οικογένεια αλλά εάν προκύψει ας έρθει. Αλλά δεν θέλω για βάσανα, δεν θέλω άλλη ταλαιπωρία στη ζωή μου. Γενικώς οι ανθρώπινες σχέσεις για μένα είναι συντροφιά. Για εμένα συντροφιά είναι οι δικοί μου άνθρωποι, είτε είναι η οικογένειά μου είτε οι φίλοι μου. Ήμουν πάντα δεμένη με την οικογένειά μου. Η 10χρονη σχέση που είχα ήταν με θαυμαστή μου. Ήρθε στο πανηγύρι, με ακολούθησε για ένα μήνα στο τουρνέ και είπα να δω πού θα πάει. Εντάξει πήγε 10 χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

Κότυ Γουγούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απρόσμενη αποχώρηση από τον τελικό του GNTM -«Με είχα για νικήτρια»

 Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Η on air απάντησή τους στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

 Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Keywords
Τυχαία Θέματα