Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν ένα λάθος, τόσα χρόνια φίλοι»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη υπήρξαν για χρόνια φίλοι και ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πολλές φορές μαζί σε εξόδου τους, ωστόσο, πλέον φαίνεται πως η σχέση τους έχει «παγώσει».

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε στον αέρα του «The 2night show» ότι δεν πρόκειται να πάει ποτέ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, καθώς εκείνη έχει προσκληθεί από τους συνεργάτες του και δεν έχει αποδεχτεί

την πρόσκληση καμία χρονιά.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση για εκείνη. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει και ούτε θα ξανάρθω, εάν δεν έρθει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η νέα απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δραμουλιάς συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έξω από τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού, όπου εργάζεται και τον ρώτησε σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε αρχικά για την Ελένη Μενεγάκη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή. Τι μήνυμα να στείλουμε; Τα έχουμε πει. Ήταν ένα λάθος. Τόσα χρόνια φίλοι».

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Εγώ έχω πάει 10 φορές, στον “Πρωινό Καφέ”, παντού. Εκείνη; Μόνο στην ΕΡΤ είχε έρθει τότε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος λόγος»

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα