Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Το μόνο που με έχει τσαντίσει…»

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παράπονο από την Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του «The 2night show». Ο γνωστός παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – ο οποίος αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στο πλευρό της – εξομολογήθηκε γιατί έχει ενοχληθεί.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλους ανέφερε πως η γνωριμία του με την Ελένη Μενεγάκη

μετράει πολλά χρόνια, ωστόσο εκείνη έχει επιλέξει να μην πάει ποτέ καλεσμένη στην εκπομπή του, παρά το γεγονός ότι έχει προσκληθεί πολλές φορές. Η επιμονή της παρουσιάστριας να αρνείται να πάει στο «The 2night show» έχει στενοχωρήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση για εκείνη. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει και ούτε θα ξανάρθω, εάν δεν έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να την υπερασπιστεί, λέγοντας πως γενικότερα η Ελένη Μενεγάκη έχει επιλέξει να μην πηγαίνει καλεσμένη σε εκπομπές, με τον παρουσιαστή να απαντά:

«Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… Το κλείνω αυτό το θέμα».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Η Σταυρούλα ζητάει τη βοήθεια του Βασάλου – Η αντίδρασή του

 Ελένη Φουρέιρα: Συγκινημένη στα MAD VMA – «Ήταν η σημαντικότερη χρονιά της ζωής μου»

 MAD VMA: Λαμπερές παρουσίες στο μπλε χαλί – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα