Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/12

Αν σας ζητήσουμε να ψηφίσετε ποιο είναι το Νο 1 ρούχο του Χειμώνα, σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα μας απαντούσατε το πουλόβερ. Και δικαιολογημένα αφού είναι άνετο, βολικό, σας κρατάει ζεστές και μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα σχεδόν τα κομμάτια που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αλλά και τα αξεσουάρ σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

μόδας BSB που αποτελείται από λιλά πουλόβερ με λαιμόκοψη σε σχήμα V, ένα βαμβακερό μπούστο και ένα τζιν, στενό, γκρι παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπότες, μοβ, κροκό, μυτερές, με χοντρό τακούνι, Olympic Stores.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τις άκρες ελαφρώς γυρισμένες προς τα έξω, ένα από τα χτενίσματα που θα δείτε παντού το επόμενο διάστημα.

Δείτε ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/12

Keywords
Τυχαία Θέματα