Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/12

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δυο από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα, το λευκό πουκάμισο που όλες σίγουρα έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού είναι διαχρονικό και μπορείτε πραγματικά να το συνδυάσετε με τα πάντα και το άνετο κολάν που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Αυτή τη σεζόν όμως, όπως και τις προηγούμενες είναι από δέρμα, το Νο 1 υλικό της σεζόν, όπως σας  έχουμε πει πολλές φορές.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύ λευκό πουκάμισο με άνοιγμα στο στήθος και δική του ζώνη και ένα μαύρο δερμάτινο κολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα με διακοσμητικά κρύσταλλα, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης έφτιαξε τέλεια κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/12

Keywords
Τυχαία Θέματα