Ήβη Αδάμου: Πρώτη μέρα στο σχολείο για την κόρη της – Φωτογραφία

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου σήμερα και το κουδούνι για τα μικρά παιδιά «χτύπησε» σε πολλά σχολεία της χώρας! Κάπου εδώ οι καλοκαιρινές διακοπές τέλειωσαν και επίσημα και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης.

Η κόρη του γνωστού ζευγαριού πήγε πρώτη ημέρα στο σχολείο, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram

μια φωτογραφία της. Η μικρή Ανατολή – Νεφέλη ποζάρει πλάτη στον φακό, φορώντας ένα φόρεμα και έχοντας στους ώμους της τη σχολική τσάντα με την αγαπημένη της ηρωίδα, τη Minnie Mouse.

«Καλή σχολική χρονιά! Πρώτη ημέρα στο σχολείο», έγραψε η Ήβη Αδάμου στη δημοσίευσή της, στέλνοντας την ευχή της για καλό ξεκίνημα και στα υπόλοιπα παιδάκια που επέστρεψαν σήμερα στις σχολικές τάξεις.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης μπορεί να πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όμως φρόντισαν να κάνουν διακοπές με την κόρη τους, η οποία αποτελεί την προτεραιότητά τους. Το ζευγάρι έχει μάθει να συνδυάζει δουλειά και οικογένεια, κρατώντας μια ισορροπία.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε μου χρωστάει και δεν του χρωστάω»

Έλενα Γαλύφα για «Shopping Star»: «Κανείς δεν περίμενε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα…»

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα