Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουμε δεχτεί απειλές με τον σύντροφό μου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Live News» και μίλησε για όλα στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την αστυνομική φρουρά μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, αλλά και τα ομοφοβικά σχόλια που έχουν δεχτεί με τον σύντροφό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ τη σεξουαλική ταυτότητά του και έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για τη γνωριμία αλλά και τη σχέση με τον μικρότερο σύντροφό του, Tyler

McBeth.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά για τη συνοδεία του και τα αρνητικά σχόλια για την προσωπική ζωή του

«Θα έπρεπε να το αντιμετωπίσω γιατί αλλιώς πώς θα το αντιμετωπισθεί κάποιος που το βιώνει στην καθημερινότητά του. Έχουμε δεχτεί πολλές απειλές με τον σύντροφό μου αλλά δεν θέλω να παριστάνω το θύμα.

Είχαμε πληρώσει συνοδεία 3 ατόμων και αυτοκίνητο με δικά μου έξοδα. Όταν κατάλαβα ότι εργαλειοποιείται αυτό τότε το σταμάτησα. Όταν δημοσιοποιήθηκε είχα μόνο ένα άτομο για προστασία», ανέφερε αρχικά στον αέρα του MEGA.

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Όσον αφορά στην αλαζονεία ο καθένας μπορεί να κρίνει. Δεν ξεκινήσαμε να λέμε εμείς για την αριστεία αλλά μάλλον έλεγαν πως είμαστε άχρηστοι. Η απάντηση είναι πως ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάτι, αντί να μένουμε σε μία στασιμότητα και να λέμε πως έχουμε επιτελικό κράτος».

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Δανέζη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε μου χρωστάει και δεν του χρωστάω»

Έλενα Γαλύφα για «Shopping Star»: «Κανείς δεν περίμενε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα…»

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό -«Το στομάχι μου είναι κόμπος»

Keywords
Τυχαία Θέματα