Η Τζένη Μελιτά επέστρεψε στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» μετά τον κορονοϊό

Με το δεξί μπήκε η εβδομάδα για τη Τζένη Μελιτά, αφού ανάρρωσε και επέστρεψε στο πόστο της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μερικές ημέρες απουσίας, κάθισε ξανά στη θέση της και καλησπέρισε με ένα χαμόγελο τους τηλεθεατές.

Να θυμίσουμε πως η Τζένη Μελιτά μόλις γύρισε στην Αθήνα από το Λίβερπουλ, όπου ταξίδεψε για να μεταδώσει τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision,

βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα στο σπίτι της και να απέχει απ’ όλες τις υποχρεώσεις της.

Η παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε αρκετά, όμως είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της μετά από μια δύσκολη και έντονη περίοδο γεμάτη δουλειά. Ανανεωμένη και ξεκούραστη βρέθηκε ξανά στη θέση της και η χαρά της ήταν μεγάλη!

Η Τζένη Μελιτά ανακοίνωσε την επιστροφή της μέσα από τα social media, ενώ την είδαμε ξανά και στην ενότητα της εκπομπής με τις πιτζάμες, που συζητάνε διάφορα θέματα της επικαιρότητας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Μάντεψε ποιος είναι πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Κηδεία Στηβ Κακέτση: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο»

 Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν θα παραστεί στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

 Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος για τον καρκίνο: «Έλεγα ότι θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα