Ηλίας Μαμαλάκης: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης εδώ και αρκετά χρόνια δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, όμως κατά καιρούς παραχωρεί  συνεντεύξεις και μέσω αυτών εκφράζει την άποψή του για διάφορα θέματα.

Αυτή τη φορά ο chef μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος σχολίασε τις εκπομπές μαγειρικής που έχουμε παρακολουθήσει στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα σχολίασε την εκδοχή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον

ΑΝΤ1.

«Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας. Οι παραγωγές μειώθηκαν, πιέστηκαν οικονομικά και η ποιότητα γενικά είχε πέσει. Βγήκανε κάποιες εκπομπές οι οποίες ήταν παρόμοιες με τη δική μου οι οποίες όμως, επειδή νόμιζαν ότι είναι σαν ταξιδιωτικό πολύ εύκολο, δεν πήγαν πολύ καλά.

Τα τηλεοπτικά παιχνίδια, όπως το “MasterChef” και το “Top Chef”, εκτελέστηκαν στις αρχές πάρα πολύ δυνατά. Ξαναέγινε μια προσπάθεια με το “Top Chef” από τον ΣΚΑΪ το οποίο όμως ήταν μέσα στη φτώχεια την καταραμένη, σε ένα δωμάτιο είχαν κλειστεί όλοι με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και δεν είδαμε ούτε ένα γέλιο. Οπότε ξαναέμεινε μόνο το “MasterChef”. Πέρσι ήταν βαρετό, όμως και ήξερες και τις ατάκες που θα ακούσεις», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε για το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» του ANT1 ότι «αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου σε Ελεονώρα Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της τηλεόρασης: «Αφού άνοιξες την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις»

Συγκινεί ο Μιχάλης Σαράντης: «Η ζωή έχει φερθεί πολύ σκληρά στην οικογένειά μου»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από εμένα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα