Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία της ενός μηνός κόρης της μετά την έξοδο από το μαιευτήριο

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή της η Ιωάννα Μαλέσκου και είναι τρισευτυχισμένη, καθώς απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας! Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στις 5 Μαΐου καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, τον οποίο παντρεύτηκε 1,5 μήνα πριν από τη έλευση του μωρού τους.

Το ζευγάρι έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης του, η οποία έχει αποσπάσει όλη την προσοχή τους. Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη

σεζόν προκειμένου να έχει όλο τον χρόνο να αφιερωθεί στην κορούλα της και να χαρεί όλες τις πρώτες στιγμές της.

Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της παρουσιάστριας να είναι περιορισμένος, όμως προσπαθεί ανά τακτικά διαστήματα  να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, δείχνοντάς τους στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητά της. Η ίδια είναι, πλέον, μαμά, συνεπώς το πρόγραμμά της έχει αρκετές απαιτήσεις και υποχρεώσεις, τις οποίες φέρνει με χαρά εις πέρας.

Το απόγευμα της Τρίτης 6/6, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της. Η μικρή κάθεται στο καρεκλάκι της και χαίρεται τα παιχνίδια της μαζί με τη μαμά της.

«Η μελλισούλα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Σε επόμενη ανάρτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως ο χρόνος που αφιερώνει στο κινητό της από τότε που έγινε μητέρα είναι πολύ περιορισμένος, μιας και βρίσκεται συνεχώς με την κόρη της.

«Δείξτε κατανόηση. 2 λεπτά είναι ο χρόνος που αφιερώνω στο κινητό μου φέτος. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν απαντάω σε κλήσεις και μηνύματα. Που να προλάβω η μάνα», σημείωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

 Τάμτα: «Έκανα πολλά λάθη με την κόρη μου, της έχω ζητήσει συγγνώμη»

 Μαρία Ηλιάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης της

Φωτεινή Πιπιλή: Η αποκάλυψη για την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση -«Είναι η πρώτη φορά που το λέω»

Keywords
Τυχαία Θέματα